Ditët e festave

Ambasada do të jetë e mbyllur gjatë këtyre festave zyrtare për vitin 2021

 

01.01.2021

 

E premte

 

Dita e Vitit të Ri (CH+AL)

 

04.01.2021

 

E hënë

 

Dita e Vitit të Ri (02 .01. AL)

 

15.03.2021

 

E hënë

 

Dita e Verës (AL)

 

22.03.2021

 

E hënë

 

Festa e Novruzit (AL)

 

02.04.2021

 

E premte

 

E Premtja e Mirë  (CH)

 

05.04.2021

 

E hënë 

 

E Hëna e Pashkës (CH+AL)

 

03.05.2021

 

E hënë 

 

E Hëna e Pashkës Ortodokse (AL)

 

13.05.2021

 

E enjte

 

Bajrami i Madh  (AL)

 

24.05.2021

 

E hënë

 

E Hëna e Rrëshajave (CH)

 

20.07.2021

 

E martë

 

Bajram i Vogël* (AL)

 

06.09.2021

 

E hënë 

 

Dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës (AL)

 

29.11.2021

 

E hënë

 

Dita e Pavarësisë dhe Çlirimit (AL)

 

08.12.2021

 

E mërkurë

 

Dita Kombëtare e Rinisë (AL)

 

24.12.2021

 

E premte

 

Vigjilja e Krishtlindjes (AL+CH)

 

27.12.2021

 

E hënë

 

Dita e Krishtlindjes (AL)

 

31.12.2021

 

E premte

 

Vigjilja e Vitit të Ri (AL+CH)

*Datat e festave myslimane mund të ndryshojnë, pasi v në varësi të ciklit hënor