Lajmet

All news (153)

Object 1 – 12 of 153
Zvicra zgjeron mbështetjen për njerëzit e prekur nga tërmeti në Shqipëri

Swiss humanitarian aid team delivers tents and supplies to the Operational Centre in Lac, Albania, as part of the support mission in the aftermath of the earthquake of 26 November. ©

04.12.2019 — Press release Albania
Misioni humanitar zviceran së bashku me Ambasadën e Zvicrës angazhohet në tre linja veprimi: shqyrtimi i qëndrueshmërisë së banesave të dëmtuara, sigurimi i strehimit dhe furnizimet me material, dhe së fundi, krijimi i një mbështetjeje financiare pilot për shtëpitë më të dëmtuara

Object 1 – 12 of 153

Media (113)

Other news (40)