Mbulimi mediatik

Other news (0)

Radio zvicerane SRF1 intervison Ambasadorin Christoph Graf

Ambasadori zviceran në Shqipëri Christoph Graf
Ambasadori zviceran në Shqipëri Christoph Graf. ©FDFA

Të martën më 16 Gusht 2016, radio publike zvicerane SRF1 intervistoi Ambasadorin zviceran në Shqipëri, Christoph Graf. Për ta dëgjuar - në gjermanishten zvicerane - lutemi klikoni linkun më poshtë ose lexoni transkriptin e plotë në shqip.

Intervista e plotë në dosje audio - gjermanishte zvicerane ©SRF1 Radio

Transkripti i plotë i intervistës në Shqip (PDF, 2 Pages, 11.6 kB) 

Shqipëria në një gjendje pozitive

Fëmijët luajnë futboll rruge në Durrës, Shqipëri.
Fëmijët luajnë futboll rruge në Durrës, Shqipëri. ©Christoph Ruckstuhl/NZZ

Neue Zürcher Zeitung – gazeta më e rëndësishme në Zvicër – botoi një artikull mbi suksesin e kohëve të fundit të Shqipërisë në futboll dhe rolin e shtetasve zviceranë që luajnë me kombëtaren shqiptare të futbollit.

Ju lutemi klikoni këtu për të lexuar artikullin e plotë në faqen e Internetit të Neue Zürcher Zeitung (Gjermanisht).