Festimet e festës kombëtare të Zvicrës

e enjte, 27.07.2017 – e enjte, 27.07.2017

Veranstaltung für Auslandschweizerinnen und -schweizer

Ftesa për në pritjen e Ambasadës së Zvicrës.
Ftesa për në pritjen e Ambasadës së Zvicrës. FDFA

Për të festuar ditën kombëtare të Zvicrës Ambasada zvicerane në Shqipëri do të mbajë një pritje në Rezidencën zvicerane. Lista e pjesëmarrësve përfshin përfaqësues ndërkombëtarë dhe nga qeveria, miq të Zvicrës dhe partnerë që punojnë me projektet zvicerane në Shqipëri 

Location: Rezidenca zvicerane